Главная » 2007 » Сентябрь » 30 » До заселення залишилось 5 днів
До заселення залишилось 5 днів
15:16

Восени на українському телебаченні з‘явиться альтернатива інтерівському "Шансу". Саме тоді на "Новому каналі" запустять українську версію "Фабрики зірок".
"Для нас неймовірною удачею є те, що ми встигли придбати цей проект", - зізналася головний продюсер каналу Оксана Панасівська, пише "Телекритика".За її словами, на формат були інші претенденти.

Ціну, яку каналу довелось заплатити за "Фабрику", Панасівська не назвала, однак зазначила, що це найдорожчий розважальний проект на українському телебаченні – навіть дорожчий за "Танці з зірками". Андрій Доманський та Василіса Фролова стануть ведучими "Фабрики зірок"? Так, ведучими шоу стануть Василіса Фролова та Андрій Доманський, стверджує "Телекритика". Доманський відомий глядачам як ведучий програм "Весілля за 48 годин" та "Володар гори" на тому ж таки каналі.

Водночас Фролова два роки тому, у 2005-му отримала премію "Телетріумф" як найкраща ведуча розважальної програми. Її ліпше знають ті, хто бавиться переглядом ранкового шоу на М1.

В офіційному журналі проекту люди, які створюватимуть з невідомих новачків зірок названі просто – зоряний десант.Першим серед десантників названо режисера та педагога з акторської майстерності Романа Віктюка: "Сподіваюся зустріти тут таких же дев‘ятнадцятирічних, як і я. Або навіть сімнадцятирічних, щоб ці хлопчики і дівчата вчили мене майстерності та світовідчуттю".

Робити з незграбних конкурсантів танц-монстрів буде ніхто інший як Олена Коляденко. "Хотілося б спробувати розкрити себе у новому амплуа: людини, яка запалює зірку", - зізналася "акула журі" проекту "Танці з зірками". Лілія Подкопаєва, яка, за її ж словами, "завжди намагається робити вчинки, які були б цікаві не лише їй, але й суспільству", візьметься за фізичну форму "фабрикантів" на фітнес-тренуваннях. "Знущатиметься" над зовнішністю учасників "Фабрики зірок" стиліст Анжела Лисиця. Її побажання конкурсантам зводилося в цілому до одного слова: "Мрійте". А hair-стиліст Володимир Тарасюк контролюватиме, що коїться на голові у підопічних проекту. "Не боятися і не гальмувати!" – дав установку майбутнім зіркам "хороший дядько", як він сам себе назвав, психолог зі стажем Вадим Колесников. А над вокалом учасників шоу-проекту працюватиме співачка Олена Гребенюк, яка цього року брала участь у відбірковому турі "Євробачення", але поступилася Сердючці. Також попітніти юні таланти змусить і режисер та кліпмейкер Максим Паперник. Чого лише вартий його девіз: "Зірка має блищати. Як мінімум – від поту".

А учасниками "Фабрики зірок" стати відносно просто. В результаті кастингу мають бути відібрані 8 панянок та 8 молодих людей у віці від 16 до 30 років. І вже 7 жовтня проект буде офіційно відкрито – першим концертом "Фабрики".Потому учасникам шоу протягом трьох місяців буде заборонено контактувати із зовнішнім світом – їх поселять у спеціальний так званий "Зоряний будинок". При цьому щодня конкурсанти мають відвідувати купу занять. А щотижня якісь три учасники будуть "номінуватися на виліт з проекту". Та один з них має бути врятований глядацькими sms, а другий самими конкурсантами. А от третій таки муситиме залишити проект. А у фіналі змагатимуться між собою лише 6 "звіздунів". В результаті стануть відомі імена трьох призерів. А у переддень Нового року, 30 грудня проект під гучні співи гала-концерту буде оголошено закритим.Tablo ID
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Valsoray/%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B9%20%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB/flvplayer.swf

Просмотров: 675 | Добавил: Valsoray | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Моренов  
0
Очень благодарен!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  • Опрос

    Как Вам наш новый дизайн сайта?
    1. Круто!!! Лучше чем было!!
    2. Хорошо, мне нравиться!!
    3. Мне пофиг
    4. Нормально
    5. Плохова-то, лучше верните прежний дизайн
    Всего ответов: 7
  • Форма входа

  • Календарь новостей

    «  Сентябрь 2007  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Поиск