[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: DiMoN, MATRIX  
Форум » Компьютеры » Новинки » Телевізор товщиною 3мм (Телевізор товщиною 3мм)
Телевізор товщиною 3мм
MedivhДата: Пятница, 05.10.2007, 16:59 | Сообщение # 1
Зачастивший
Группа: Пользователи
Сообщений: 142
Пользователь №: 17
Репутация: 3

[ Показать медали ]

Статус: отсутствует

Схоже, тепер один з найкращих друзів людства - "блакитний екран" - перестане бути мертвою коробкою, а перетвориться на пристрій, трішечки ближчий до нас за своєю структурою.
Надтонкий телевізор з пласким екраном, у якому вперше в світі застосували органічні світлодіоди, представила компанія Sony на високотехнологічному шоу в Японії.
Рійоджі Чубачі (президент компанії Sony): “Цьому телевізорові не потрібна жодна підсвітка, а тому він споживає менше енергії у порівнянні з іншими плоскоекранними моніторами. А відтак, він є дружнім до довкілля“.
Панелі з органічних світлодіодів є енергозаощадливими та дозволяють дешевше, на противагу технології рідких кристалів, виготовляти тонкі та яскраві дисплеї. Вони дають чітке зображення та особливо якісно передають швидкий рух, що важливо для перегляду спортивних подій та фільмів в стилі "екшн". Однак розміри таких екранів є поки що обмеженими, а життя цих діодів коротше, ніж традиційних. Відповідно технологія наразі націлена на невеликі пристрої.
Компанія Sony, котра посідає друге місце в світі після Samsung за обсягом виробництва рідкокристалічних екранів, продаватиме свої 11-дюймові телевізори на органічних світлодіодах, товщиною 3 мм, за майже 2 тис. американських доларів. До речі стільки ж коштують деякі з сорокадюймових LCD-моделей цієї ж компанії.
Тацуо Намікі (інженер програмного забезпечення): “Я б хотів придбати собі один такий, коли їхня ціна впаде до доступного мені рівня“.
Sony планує запустити свій новий продукт на ринок вартістю вісімдесят 2 млрд. доларів США, на якому домінують плазмові панелі, вже в грудні цього року.
У той час, як Sony шукає найтонших рішень, її конкурент Panasonic, навпаки, "бере" клієнтів великими розмірами. На цій ж виставці компанія представила плазмовий телевізійний монітор з найбільшою в світі діагоналлю - 103 дюйми! Причому ціна такої краси в 52 тис. американських доларів відповідає її габаритам.
А якщо вам від цього не стало весело, то спробуйте телеекрани з функцією контролю посмішки "smile check" від компанії Omron Corp.. Вони сканують риси обличчя людини та оцінюють її посмішку у процентному відношенні.


Будь осторожен в своих желаниях: ведь они могут и сбыться...

Сообщение отредактировал Medivh - Пятница, 05.10.2007, 17:00
 
Форум » Компьютеры » Новинки » Телевізор товщиною 3мм (Телевізор товщиною 3мм)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
  • Опрос

    Что было раньше?
    1. Я не местный
    2. Яйцо
    3. Курица
    Всего ответов: 11
  • Форма входа